CSI-F reclama més plantilla i major espai en l'oficina de Gandia del Servei Públic d'Ocupació

El sindicat recorda que és la que més expedients rep de les comarques centrals
4 juliol 2013 01:00h
El sindicat CSI-F reclama més personal i una major dotació d'espai en l'oficina del Servei Públic d'Ocupació Estatal situada en el carrer Jaume II de Gandia. La central sindical recorda que cobreix tota la populosa comarca de la Safor i que la xifra d'expedients rebuts constitueix la més elevada de les comarques centrals.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSI-F) assenyala que l'oficina de Gandia atén una mitjana de 270 usuaris diaris que acudeixen a requerir informació o a realitzar tràmits relacionats amb prestacions. La mitjana d'expedients rebuts mensualment ronda els 2.000, la qual cosa la converteix en la major receptora de les comarques centrals, per davant de les dependències de Burjassot, Torrent i Xàtiva, que la segueixen per eixe ordre.

CSI-F assenyala que aquesta contínua atenció d'usuaris, que s'ha disparat en els últims anys, contrasta amb el reduït espai habilitat per a atenció. Per eixe motiu, ha sol·licitat a la Direcció Provincial, dependent del Ministeri d'Ocupació, que gestione una ampliació de les instal·lacions. D'aquesta manera, s'evitaria l'amuntegament que, en èpoques de calor com l'actual, incrementa les molèsties per a treballadors i usuaris.

next