El ral·li humorístic de nou a les festes de l’Alcúdia

3 setembre 2014 01:00h
Emmarcat dins de la programació festiva, el Ral·li Humorístic ha estat una jornada plena d’acció i humor. Gent de totes les edats s’ha deixat la vergonya a casa per tal de lluitar pel pòdium
 
Un total de 120 persones, repartides en 13 cotxes, lluitaren per aconseguir el primer lloc a una de les jornades més sonades de les festes de l’Alcúdia.
Els participants, agrupats per colles, van haver de recórrer el poble superant reptes carregats d’humor. Buscar objectes a una piscina de fang o mantenir l’equilibri a un bou mecànic són exemples d’activitats a les quals es van enfrontar.
 
El Ral·li, que va disputar la prova final a la Piscina Municipal, va vore com guanyava la mateixa colla que l’any passat. Esta, al marge de supersticions, s’alçà amb el primer lloc amb el cotxe número 13.
 
Com cada any, la competició s’ha caracteritzat per la decoració estrambòtica dels vehicles i les originals disfresses dels seus passatgers. El premi a la millor decoració se’l va endur un cotxe “disfressat” de granja.
 
La seguretat també ha estat un punt important a esta jornada. Els conductors van haver de superar una prova d’alcoholèmia abans d’arrancar. L’acte ha estat organitzat per la penya festera Tot per l’Aire i l’Associació juvenil La Xerinola.

next