Diari La Veu del País Valencià
Teatre a l’Alcúdia per als més menuts
Tots els xiquets d’infantil dels quatre col•legis de l’Alcúdia: Heretats, Batallar, Les Comes i Sant Andreu, han pogut gaudir durant el dia d’avui d’una obra de teatre a la Casa de la Cultura.

En esta ocasió han pogut passar-ho en gran amb l’obra Ras!, espectacle interdisciplinari de Maduixa Teatre que compta amb un elenc de dos actors i que conjuga teatre, dansa i arts plàstiques. Les noves tecnologies es posen al servei d’un joc escènic màgic i estimulant per als més menuts, per a relatar-nos l’amistat forjada entre Joan i Lluna, els quals amb la seua imaginació i els seus traços creen nous espais i ens obrin les portes a un món fantàstic. Un llenç en blanc sobre l’escenari és la base on es desenvolupa l’espectacle, i d’aquesta manera, el públic es situa dins la caixa escènica per poder tenir un contacte directe amb els actors. Sens dubte, una gran aventura sensorial!

L’espectacle s’ha programat en tres torns, així uns grups han anat a les 9:30 del matí, el segon torn a les 11:30 i el tercer torn a les 16:15 de la vesprada, però tots ells programats dins d’horari escolar a la Casa de la Cultura de l’Alcúdia.

Comparteix

Icona de pantalla completa