Diari La Veu del País Valencià
Castelló – Cal estudiar la situació de la marjaleria
Enric Nomdedéu: “Cal estudiar la situació de la marjaleria i trobar solucions dins del nou PGOU”.

El portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Castelló ha explicat que a proposa del seu Grup s’ha acordat fer una reunió de tots els grups, dilluns vinent, per tractar temes relatius a la marjaleria.

El portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Castelló, Enric Nomdedéu, ha explicat avui que “aquest matí s’ha acordat, a proposta del nostre Grup, fer una reunió de tots les grups municipals per tal d’estudiar, en el marc del nou PGOU, la situació de la marjaleria”.

El regidor de Compromís ha indicat que “entenem que hi ha temes claus que han de ser abordats i que requereixen d’un alt grau de consens; la fiscalitat de la zona de la marjaleria, els expedients en marxa i, també, les solucions que ha d’incloure el nou PGOU”.

Enric Nomdedéu ha comentat que “aquest mateix matí ens hem reunit amb una representació veïnal de la marjaleria, i una de les conclusions de la reunió ha estat la de traslladar a la resta de grups la necessitat de tractar el tema globalment. D’aquesta manera, dilluns que ve ens reunirem i començarem a parlar, obertament, d’aquesta qüestió, un tema massa rellevant com per mirar d’amagar-lo o de desviar l’atenció pública”.

Compromís per Castelló

Comparteix

Icona de pantalla completa