Diari La Veu del País Valencià
Els pobles d’interior mostren els seus atractius en la Fira de Turisme Interioritza-T
RedactaVeu / València

Aquesta nova iniciativa té com a objectiu principal promocionar els municipis i els productes turístics de l’interior de València de cara a aquest estiu i la pròxima tardor.

28 localitats i 8 mancomunitats i associacions de municipis participaran en la primera Fira Interioritza-T per a mostrar i promocionar la seua oferta turística.

Concretament, assistiran els municipis d’Algemesí, Alpont, Alzira, Aiora, Bocairent, Bunyol, Camporrobles, Carcaixent, Cofrents, Cortes de Pallars, Xera, Xest, Xiva, Xulella, Énguera, el Genovés, Llíria, Manises, Montcada, Ontinyent, Paterna, Requena, Riba-roja del Túria, Sot de Xera, Utiel, Villargordo del Cabriel, Venta del Moro i Xàtiva.

A més, el certamen comptarà amb la participació de l’associació de municipis Valle Xúquer-Cabriel, Riberaturisme i les mancomunitats de La Safor, Vall d’Albaida, La Valldigna, La Costera-Canal, La Serranía i Alt Túria.

Activitats

S’han previst diverses activitats i demostracions gastronòmiques per part dels municipis i associacions.

Actuació dels Tambors de la Setmana Santa d’Alzira, tallers infantils (ceràmica de Manises, retallables de Carcaixent, Pilota Valenciana del Genovés) i degustacions gastronòmiques són algunes de les iniciatives programades.

Comparteix

Icona de pantalla completa