Diari La Veu del País Valencià
ERPV Camp de Morvedre – Dubtes davant la privatització de la recaptació dels impostos municipals
JOAN VEA: “l’externalització dels serveis públics i una deficient informació als veïns i veïnes no són el model de poble que volem els republicans de Benifairó”

El passat dijous dia 27 de març, el plenari de l’Ajuntament de Benifairó de les Valls ha aprovat els pressupostos municipals per 6 vots a favor (PSOE i Esquerra Republicana) i 3 abstencions (PP). El regidor d’Esquerra Republicana a Benifairó, Joan Vea, explicava el sentit del seu vot en que “hem votat a favor perquè considerem que el pressupost inclou algunes iniciatives interessants que han estat proposta d’Esquerra, com és el cas del Pla d’Ocupació”.

No obstant, el regidor republicà també considerava que “malgrat el nostre vot favorable, no podem deixar de mostrar els nostres dubtes a la privatització de la recaptació dels impostos municipals que, malgrat permetre una major flexibilitat, no deixa de ser una externalització de serveis perquè algú traga un benefici econòmic d’una responsabilitat pública”. A més, va assenyalar que des d’Esquerra-Benifairó “volem fer notar a l’equip de govern que la comunicació i la promoció de les reunions de pressupostos participatius són francament millorables, ja que a la darrera assemblea tan sols va assistir una persona. Cal reflexionar sobre els mecanismes utilitzats per informar els veïns i veïnes del nostre poble”.

Pel que fa a l’actitud dels regidors del Partit Popular durant el ple, Joan Vea afirma que “ el fet que cap dels regidors del grup municipal del PP haja fet cap valoració, proposta o crítica als pressupostos és una autèntica burla a les persones que els han votat. No s’entén que el PP afirme que són els únics que parlen de “coses del poble” i en el ple dels pressupostos, on s’aprova tota la previsió de despesa de l’any no diguen res i es limiten a abstindre’s, demostrant el poc que els importa el que passe al poble”.

Esquerra Republicana del Camp de Morvedre

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa