Diari La Veu del País Valencià
L’Alcúdia commemora el Dia Mundial contra la Violència de Gènere
Com tots els anys, la Regidoria de la Dona de l’Alcúdia ha organitzat diversos actes per commemorar el Dia Internacional contra la Violència de Gènere que es celebra cada 25 de novembre

En esta ocasió, els actes començaran el proper dilluns, 24 de novembre, a les 7.30 de la vesprada a la sala de música de la Casa de la Cultura amb un concert íntim de la cantant, guitarrista i lletrista Eva Dènia, acompanyada al violoncel per Merxe Martínez, les quals interpretaran algunes de les composicions més representatives del jazz valencià. L’aforament d’este concert serà limitat, d’unes 60 persones, per tal que tots aquells amb ganes de passar una estona agradable escoltant i recordant els clàssics del jazz però en valencià, puguen gaudir d’una magnífica sonoritat. A més, l’Ajuntament posarà cafè, té i pastes perquè la trobada amb Eva Dènia resulte encara més agradable.

D’altra banda, el dimarts 25 de novembre, el saló d’actes de la Casa de la Cultura de l’Alcúdia acollirà a les 7.30 de la vesprada un acte de conscienciació i reivindicació contra la violència de gènere. Durant este acte es realitzarà una tècnica innovadora a l’Alcúdia, una representació interpretativa amb efectes de vídeo mapping, que consisteix en projectar imatges sobre superfícies reals, generalment inanimades, per a aconseguir efectes de moviment ó 3D, i així crear un espectacle artístic mai vist. Tot seguit, un grup format per set xiquetes del Club de Gimnàstica Rítmica de l’Alcúdia faran una escenificació seguint el guió del vídeo.

A més, durant eixa mateixa vesprada, una representació dels tres partits polítics del Govern Municipal llegiran els noms de les víctimes de la violència de gènere en 2014. Per concloure este dia, la regidora d’Igualtat, Amparo Martínez Porta, llegirà el manifest que ha elaborat l’Ajuntament de l’Alcúdia a favor dels bons tractes.

Comparteix

Icona de pantalla completa