Diari La Veu del País Valencià
Sagunt – Cada vot al PP és una traïció als valencians
Compromís per Sagunt denuncia que el Pla de Conca del Xúquer elaborat pel PP hipoteca el subministrament d’aigua potable a Sagunt i el Camp de Morvedre
L’aprovació per part del PP del nou Pla de Conca del Xúquer ( Pla Hidrològic de la demarcació Hidrogràfica del Xúquer) està generant molta polèmica ja que empitjora encara més les condicions de l’anterior de 1998. És més que evident que el PP se sotmet a la voluntat de Cospedal, qui defensa sobretot els interessos dels regants de la Manxa, i per altra banda beneficia els usuaris del Vinalopó en detriment dels del Xúquer.
I no sols els llauradors són els perjudicats per la política hídrica del PP sinó que també es veu afectat el futur de l’Albufera, en no garantir els cabals mínims que garantisquen la seua supervivència.

I pel que respecta a l’aigua de boca, com és el cas de Sagunt i el Camp de Morvedre, el PP també hipoteca el futur del metre cúbic, ja que en el nou Pla no es garantix de manera inequívoca que la concessió atorgada amb motiu de la reconversió industrial estiga assegurada e el futur.

En el pròxim Ple, Compromís per Sagunt presentarà una moció en este sentit que trasllade a Aquamed, al Ministeri de Medi Ambient i a la CHX la nostra preocupació, i al mateix temps exigisca la garantia de subministrament d’un metre cúbic per segon, tal i com es va concedir en el seu moment.
Quico Fernández: ” El nou Pla és un exemple més de la nefasta política del PP per als valencians. En una reunió a tres bandes, el vicepresident i conseller d’Agricultura José Císcar, el seu homòleg de la Manxa i el ministre Cañete, al dictat de la Presidenta de Castella-La Manxa i Secretària General del PP, Maria Dolores de Cospedal, han decidit apretar-nos encara una miqueta més, a veure si ens ofeguen. No entenc per què el PP valencià és tan submís a Madrid, potser perquè estan paralitzats pel sentiment de culpa que tenen per la corrupció. La veritat és que no ens tenen cap respecte i ens prenen el pèl cada dia, ara amb l’aigua, amb el deute històric, amb el dèficit fiscal, amb l’infrafinançament en infrastructures, etc. etc. Els valencians i valencianes no tenim la culpa d’estar governats per una colla de pirates i xoriços. Cada vot al PP és una traïció als valencians.”

Compromís per Sagunt

Comparteix

Icona de pantalla completa