Diari La Veu del País Valencià
CSI-F denuncia que Educació no ha tret la totalitat de les places existents per al professorat
RedactaVeu / València

El sindicat CSI-F reclama a Conselleria d’Educació que incloga, en el procés d’adjudicació telemàtica del dia 11, totes les places d’habilitacions i jubilacions que aquesta setmana no ha ofert perquè puga recol·locar-se el professorat suprimit. La central sindical denúncia que no han tret ni vacants de jubilacions ni noves habilitacions.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSI-F) ha detectat que els llistats de vacants publicats per als actes presencials de recol·locació de suprimits en els seus propis centres no inclouen totes les places disponibles. Explica, per exemple, que no han tingut en compte les habilitacions o llocs de nova creació per qüestions tècniques, augment de l’alumnat, normatives o desdoblegues. Tampoc totes les vacants per jubilacions.

CSI-F considera que aquesta circumstància provoca un increment de la tensió i incertesa entre els més de 700 docents afectats per la supressió de places. A més de convertir-se “en víctimes de la política de retallades del Consell també queda vulnerat el seu dret a obtenir una plaça provisional la més propera possible a la seua última destinació definitiva”, han assenyalat.

La central sindical, en aquesta conjuntura, exigeix a Conselleria d’Educació que incloga totes les vacants que existeixen realment en el sistema en el procés telemàtic d’adjudicacions del pròxim dia 11. De no adoptar aquesta mesura, el sindicat anticipa que oferirà assistència jurídica per a recórrer pels drets del Reial decret 108/2012 que hagen estat vulnerats.

Comparteix

Icona de pantalla completa