Diari La Veu del País Valencià
Cal netejar el túnel del circuit de la fórmula 1

Compromís insistix en la necessitat de netejar el túnel del circuit de la Fórmula 1

Després de tres mesos de les denúncies veïnals i d’un mes des que es presentaren les preguntes de Compromís sobre este aspecte al Ple de l’Ajuntament, l’estat del pont continua igual.El passat mes de març Compromís va presentar preguntes en referència a l’estat de les instal·lacions del circuit de la Fórmula 1 i, més concretament, sobre el túnel situat entre les Naus Juan Verdaguer i el cementeri del Grau.

Este túnel, abandonat després de l’última carrera celebrada en juny de 2012, presenta a dia de hui, un estat lamentable. Està ple de matolls i brutícia i la situació s’agreuja quan es produïxen pluges, ja que el pont s’inunda i es convertix en un espai on acudixen diferents animals, el que provoca una situació d’insalubritat.

Exactament, en les preguntes es pretén esbrinar si l’Ajuntament ha pres accions concretes davant la Generalitat per a reclamar-li la seua neteja i manteniment, ja que esta instal·lació pertany a la Generalitat, en concret, a la “Sociedad de Parques Temáticos”.
La resposta de l’equip de govern va ser que estava fent les gestions oportunes, sense especificar cap qüestió més. A banda, el pont continua en la mateixa situació d’abandonament a dia de hui.

Compromís considera que els valentins i valentines no ens mereixem un tracte així per part de l’equip de govern de Rita Barberá i Pilar Soriano, regidora de Compromís, ha declarat: “És una mostra més de la falta d’interés del govern de la senyora alcaldessa Rita Barberá pels poblats marítims”.

Des de Compromís es considera intolerable que l’equip de govern deixe abandonat tot un barri de València quan els veïns d’esta zona paguen els seus impostos igual que tota la resta.

En eixe sentit, Soriano ha apuntat: “La situació d’abandonament absolut del pont mostra l’estat del nefast manteniment i neteja que hi ha actualment a València i, especialment, als barris perifèrics”.

Compromís per València

Comparteix

Icona de pantalla completa