Diari La Veu del País Valencià
Compromís per Alacant torna a alertar que l’enllumenat públic està encens durant el dia
El secretari de Compromís per Alacant, Ignasi Bellido, ha afirmat hui que “malauradament hem de tornar a alertar de que en la ciutat existeixen fanals que es mantenen encesos durant el dia, amb la despesa innecessària que això suposa per a les arques municipals i, a més, és un fet que contamina”.

Bellido ha explicat que “en concret hui estava encès l’enllumenat del carrer Eusebio Sempere i, per tant, volem que l’equip de govern ens explique els motius d’esta situació que, en cas de no estar justificada, suposaria un nou capítol de mala gestió per part d’este govern municipal”.

El secretari local ha apuntat que “si més no, és incomprensible que els fanals es mantinguen encesos durant el dia, mentre l’Ajuntament ha portat a terme una gran retallada en matèria d’il·luminació que ha deixat gairebé a fosques a diferents carrers i barris d’Alacant”.

Bellido ha recordat que “ja són diverses les denúncies que hem realitzat en este sentit i seguim esperant la resposta de l’equip de l’equip de govern al respecte”.

Compromís per Alacant

Comparteix

Icona de pantalla completa