Diari La Veu del País Valencià
Juan Ponce: “Cotino hauria de pagar per la seua nefasta actuació en La Punta”
RedactaVeu / València

La reacció de Compromís després de la sentència del TSJ sobre el pla especial de La Punta no s’ha fet esperar. El diputat Juan Ponce assenyala que “aquella actuació mai s’hagué d’autoritzar i realitzar-se ja que es va fer en contra de la ciutadania, va haver més de 116.000 signatures de valencians i valencianes que s’oposaren a aquella ZAL, que no tenia cap sentit, obeïa a obscurs interessos especulatius i estava en contra de la normativa vigent”.

“Esta nova sentència -ha afegit el parlamentari- obliga al govern valencià a fer un nou pla d’acord amb la legislació actual, un nou pla que hui té menys sentit, si cap, que llavors”.

“Des de Compromís considerem que Juan Cotino, el llavors conseller de Medi Ambient que autoritzà aquesta actuació, hauria de demanar perdó, una a una, a les més de cent famílies que en el seu dia foren tretes de sa casa en contra de la seua voluntat en una expropiació forçosa que en molts casos suposà violència policial”.

Per a Ponce “l’actuació de Cotino fou tan nefasta que hauria d’indemnitzar amb el seu patrimoni a cada una d’aquestes famílies afectades”.

Comparteix

Icona de pantalla completa