Diari La Veu del País Valencià
Trama per a ‘beneficiar’ el constructor amic de Serafín Castellano

RedactaVeu / València

“Cada cop queda més clar que les empreses de la família Taroncher depenien dels favors polítics de l’actual secretari general del PPCV i del seu àmbit d’influència”, ha declarat Torró, que considera “insultant” que l’empresa facturara pels treballs a l’hospital La Fe barrejant factures amb les obres de la casa de la llavors directora econòmica del centre sanitari”, assenyala el diputat d’EUPV, Lluís Torró.

“Cal que María Fernanda Sáiz comparega en la Comissió de Sanitat de Les Corts per tal que explique aquest tèrbol assumpte”, ha demanat Torró.

Per a Esquerra Unida “cal que Fabra obra els calaixos i ens proporcione tota la informació sobre la contractació amb la xarxa d’empreses de la família Taroncher que, fins a dia de hui, ens han estat negant sistemàticament”.

“Què farà Fabra si finalment imputen al seu conseller de Governació per aquest cas”, s’ha preguntat el portaveu adjunt de la formació d’esquerres.

Torró ha afegit que si finalment María Fernanda Sáiz resulta imputada “haurà de ser fulminantment destituïda si es segueix la doctrina de Fabra amb els presumptes corruptes”.

Serafín Castellano

Finalment, el portaveu adjunt d’EUPV ha demanat a la directora general de recursos econòmics de la Conselleria de Sanitat que “aclarisca, si és que pot provar documentalment que no té res a veure amb les acusacions, que va pagar les factures”.

Comparteix

Icona de pantalla completa