Diari La Veu del País Valencià
Les universitats de València estan entre les huit millors de l’Estat
EFE / Madrid

Aquesta classificació la completen la Universitat Complutense, la Universitat de Barcelona, la Politècnica de Catalunya, l’Autònoma de Barcelona, l’Autònoma de Madrid i la Pompeu Fabra de Barcelona.

La Pompeu Fabra de Barcelona és la més productiva i la Politècnica de Madrid és capdavantera en innovació i desenvolupament tecnològic, segons aquesta classificació de les 48 universitats públiques que, no obstant açò, situa a la Complutense de Madrid en el primer lloc en volum de resultats acadèmics.

L’estudi fa una classificació de les universitats segons resultats i productivitat i aporta a l’estudiant la possibilitat de fer una selecció personalitzada a través de l’adreça www.u-ranking.es, on pot veure en tres passos quina universitat és la que més li convé per docència, recerca o innovació i desenvolupament tecnològic.

El director de l’estudi i catedràtic d’Anàlisi Econòmica de la Universitat de València, Francisco Pérez, ha explicat que hi ha “camí a recórrer” per a mesurar l’excel·lència docent perquè no sempre els resultats de recerca són una bona aproximació per a açò.

Comparteix

Icona de pantalla completa