Diari La Veu del País Valencià
Al Di Meola obri el Festival ‘Fijazz’ d’Alacant
EFE / Alacant

Aquest certamen tindrà lloc, per segon any consecutiu, a l’Auditori de la Diputació d’Alacant (Adda). La programació d’aquest cicle combina a parts iguals el jazz llatí amb el nord-americà, i els artistes que participaran en aquesta edició sumen 26 premis Grammy.

El cicle s’inicia demà amb l’actuació d’Al Di Meola Meola Plays Beatle and More, a la qual seguirà el dimecres 10 de juliol un concert de Gregory Porter. Posteriorment, el dijous 11 de juliol serà Arturo Sandoval l’encarregat de pujar a l’escenari de l’Adda i un dia després, el divendres 12 de juliol, ho farà James Carter Organ Trio amb el convidat especial Joe Louis Walker.

Michel Camilo Trio oferirà un recital el 17 de juliol, mentre que el dijous 18 serà el torn d’An Evening With The Branford Marsalis. El cicle finalitzarà el dimarts 23 de juliol amb l’actuació d’Al Jarreau.

Les entrades per assistir als concerts, que començaran a les 22:00 hores, es poden adquirir a través d’Insten Tiquet, a El Corte Inglés o dues hores abans de cada actuació a les taquilles de l’Adda amb un preu que oscil·la entre els 15 i els 30 euros. També s’han posat a la venda abonaments per als set concerts, amb un preu d’entre 126 i 145 euros.

Impulsat per la Diputació, aquest certamen compta amb la col·laboració d’Ajuntament d’Alacant, la Fundació Banc Sabadell i el diari Informació.

Comparteix

Icona de pantalla completa