Diari La Veu del País Valencià
Rubalcaba diu a Alzira que el PSOE o ha estat atent al País Valencià
RedactaVeu / Alzira

La cúpula d’UGT i del PSOE es van trobar a Alzira per a commemorar el 110 aniversari de la fundació de la Casa del Poble.

El secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba va assegurar, en roda de premsa, que el PSOE “probablement no ha estat atent” al País Valencià i al PSPV. “Si el País Valencià no ix de la crisi, l’Estat espanyol tampoc. És molt important tant per al PSOE, com per a l’eixida de la crisi de tot l’Estat”. Preguntat per les primàries va dir que decidiran les dates, “sempre junts”, amb la Federació Valenciana. El mandatari socialista va recalcar que “el Govern valencià no té projectes, ni objectius, és un tap”.

Abans de la inauguració de la placa commemorativa, va atendre en el carrer un grup d’afectats per les preferents. Rubalcaba els va manifestar el seu suport i va assenyalar que “aquests estalviadors han sigut estafats i el Govern hauria de donar-los una solució immediata, sense passar per l’arbitratge”.

El Secretari General del PSOE va definir Bárcenas com “un núvol negre que descarrega totes les setmanes” i va exigir explicacions dels líders del Partit Popular.

Pel que fa al “model sanitari Alzira”, va afirmar que “no m’agrada. La sanitat no ha de ser un negoci. Si Ximo Puig guanya les eleccions donarà una solució”.

Cándido Méndez, cap d’UGT, va lamentar que més d’un milió i mig de treballadors s’han quedat sense conveni col·lectiu per culpa de la reforma laboral i va assegurar que defensaran “carrer per carrer i casa per casa” aquests treballadors.

Els dirigents polítics es van traslladar a la Casa del Poble on van descobrir una placa commemorativa i van signar en el Llibre d’Or del sindicat.

Després de la roda de premsa, centenars de militants socialistes van assistir a un sopar a la Sala Rex Natura on van intervindre la secretària general del PSPV d’Alzira, Isabel Aguilar; el secretari general de la UGT de la Ribera Alta i la Costera, Pepe Esteve; el secretari general de la Ribera Baixa, Raül Roselló; el secretari general del PSPV de la Ribera Alta, Robert Martínez; el secretari general de la UGT-PV, Conrado Hernández; el secretari general del PSPV, Ximo Puig; el secretari general de la UGT, Cándido Méndez, i el secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba.

Comparteix

Icona de pantalla completa