Diari La Veu del País Valencià
A l’alcaldessa d’alzira no li importa res l’opinió dels ciutadans
El PSOE d’Alzira acompanyarà els docents i alumnes de l’Escola Permanent d’Adults que es manifesten demà

Aguilar: “L’alcaldessa no escolta, està completament cegada per la seua ànsia de poder, no li importa res l’opinió dels ciutadans”

Demà els socialistes estaran recolzant, que no encoratjant, com pretenen fer creure des del Partit Popular, la manifestació estudiantil, en la que tant el personal docent com l’alumnat de l’Escola Permanent d’Adults, deixaran patent el seu desacord a ser traslladats de la seua actual ubicació. Des del principi el PSOE s’ha mostrat contrari al dit canvi.

D’altra banda, els alumnes van entregar ahir en l’ajuntament les prop de 4.000 firmes en contra del trasllat, entre les que es troben les de molts socialistes que es posicionen a favor de deixar l’Escola Permanent d’Adults tal com està i buscar una alternativa on ubicar i posar en funcionament l’OAC.

Els alumnes de l’Escola Permanent d’Adults han decidit fer ús de totes les vies legals, al seu abast, per a fer-se sentir, i pregonar, alt i clar, la seua negativa a ser traslladats de les seues actuals ubicacions “per pur desig personal de l’alcaldessa d’Alzira” ha matisat Isabel Aguilar, portaveu dels socialistes alzirenys.

Cal recordar que quan l’alcaldessa va manifestar, per primera vegada, la seua intenció d’ubicar en les actuals instal·lacions de l’EPA l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) , el partit socialista va brindar tot el seu suport a la comunitat educativa, i inclús per mitjà de Pilar Sarrión, diputada socialista en Les Corts i responsable de l’Àrea Educativa, es va elevar en la dita institució, que representa al poble valencià, la disconformitat amb la decisió de l’alcaldessa alzirenya sense lògica i desaprovada per tots els membres de l’EPA. “La alcaldessa no escolta, està completament cegada per la seua ànsia de poder. A pesar de les entrevistes que ha mantingut amb l’EPA, en les que li han manifestat, reiteradament, la seua disconformitat amb la decisió del trasllat, ella segueix en els seus tretze; un clar exemple que no li importa res l’opinió dels ciutadans” segons Aguilar.

PSPV Alzira

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa