Diari La Veu del País Valencià
Llíria – Campanya de suport al comerç local
COMPROMÍS LLANÇA UNA CAMPANYA DE SUPORT AL COMERÇ LOCAL EN LES FESTES DE PRIMAVERA

Garcia: “Estes vacances de Setmana Santa, Pasqua i Sant Vicent són un bon moment per animar als veïns i visitants de la localitat a consumir productes autòctons i utilitzar serveis dels nostres professionals”

Amb el lema “Per Pasqua compra prop i al comerç de Llíria”, el Grup Municipal de Compromís vol realitza una campanya de suport al Comerç Local, adreçada als botiguers, establiments de restauració i professionals de la localitat, amb l’objectiu de donar suport a l’activitat econòmica de la ciutat i fomentar el consum de proximitat de cara a les festes de Setmana Sant, Pasqua i Sant Vicent, on la localitat multiplica el seu nombre de visitants.

Segons el portaveu de Compromís per Llíria, Paco Garcia Latorre, la iniciativa pretén conscienciar a la població i a les persones que ens visiten que fent les compres i fent ús dels serveis dels nostres comerciants i professionals, s’està invertint en la ciutat i ajudant a la creació i manteniment de llocs de treball. A més de mantindré l’activitat econòmica i rebre un tracte més personalitzat i proper que quan s’utilitzen grans superfícies.

Per a Garcia, Llíria compta amb una xarxa comercial ampla i especialitzada, amb qualitat i professionalitzada, a més d’una restauració que s’ha especialitzat en la cuina tradicional amb un toc de modernització utilitzant productes del camp propis del terme municipal. A més de fer uns dolços típics de les festes de Pasqua, com és la tradicional “mona”, el “panquemao” o els “congrets”. Així com els embotits i les carns selectes que elaboren i preparen els mestres carnissers de la capital del Camp de Túria.

Compromís vol animar els ciutadans de Llíria i visitants a que facen les compres habituals als comerços de la localitat i s’utilitze la gran xarxa de restauració i serveis dels que disposa la ciutat, per tal de gaudir d’unes vacances amb la família i els amics que puguen vindre a conèixer el gran patrimoni històric, musical i religiós que els edetans hem anat recuperant al llarg dels anys per mostrar-lo a tothom. Així com gaudir d’uns paisatges amb entorn envejable i únic, junt a les aigües fresques i cristalines que brollen pels ullals de La font de Sant Vicent, on els mes menuts i no tan menuts gaudeixen de volar el catxerulo, passejar i fer la tradicional romeria.

Compromís per Llíria

Comparteix

Icona de pantalla completa