Diari La Veu del País Valencià
EU exigeix a Llombart que comparega en Les Corts per explicar les brutals retallades en Sanitat d’aquest estiu
RedactaVeu / València

Esquerra Unida ha lamentat que la Conselleria de Sanitat “actue en estiu just al revés del que hauria de ser. Quan arriba aquesta època, s’incrementa considerablement la població com a conseqüència del turisme, i és just quan menys recursos destina el Consell a Sanitat. Es tanquen centres de salut per la vesprada, llits d’hospitals, es redueixen les plantilles. És incomprensible”, lamenta la parlamentària.

Albiol reclama a Llombart que abans que es tanque el període de sessions en Les Corts, “done la cara i explique per què estan produint-se aquestes retallades injustificables i si sols responen a la política d’abaratir costos”, exigeix.

“Creiem que la conselleria el que està provocant és un autèntic caos i la minva del dret a l’assistència sanitària dels pacients, els quals són –junt als propis facultatius i personal dels centres sanitaris- els que pateixen situacions com la saturació de les urgències hospitalàries, l’augment de les llistes d’espera, el retard en l’assistència primària o en els departaments d’especialitats, entre moltes altres deficiències”, afegeix la diputada.

Comparteix

Icona de pantalla completa