Diari La Veu del País Valencià
Compromís denuncia que un aparcament sense llicència funciona des de març del 2013
L’empresa gestora del parking, situat al carrer Padre Porta, va ser denunciada per la Policia Local en abril de 2013 per haver falsificat les plaques de gual

Compromís ha denunciat que l’equip de govern ha permès durant més d’un any el funcionament d’un aparcament sense llicència al carrer Padre Porta número 5 del barri del Grau de València. Després de la inauguració de l’aparcament el 15 de març de 2013, la Policia Local va presentar una denuncia el 4 d’abril del mateix any degut a que els propietaris havien falsificat les plaques de gual que prohibien l’aparcament a l’entrada, situada front al centre de salut.

Segons els expedients, l’empresa gestora de l’aparcament, Megaparking SL, va demanar el 28 de març de 2013 la llicència d’activitat, es a dir 13 dies després de l’obertura al públic. Esta llicència d’activitat ha segut denegada per part dels serveis municipals per un informe mediambiental desfavorable.

Consol Castillo, regidora de Compromís, ha declarat: “Com pot un aparcament estar en funcionament des de fa més d’un any sense cap llicència? L’equip de govern pareix que té una diferent vara de mesurar les llicències d’activitat, al barri del Cabanyal deneguen qualsevol llicència d’activitat, contràriament a l’ordre de l’advocacia de l’Estat, en canvi a este parking li permeten funcionar sense guals, llicència d’activitat, ni permisos mediambientals”.

Compromís per València

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa