Diari La Veu del País Valencià
Alacant – Cal una resposta de l’equip de govern al debat públic sobre el Clot
Compromís recorda que porta dos mesos esperant resposta de l’equip de govern al debat públic sobre el Clot

La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha afirmat hui que “portem prop de dos mesos esperant resposta de l’equip de govern a la proposta que li vam fer de realitzar un debat públic sobre la modificació del Pla Especial de Protecció (PEP) del Clot de Galvany”.

Mollà ha destacat que “és una llàstima que l’equip de Mercedes Alonso es negue a participar en este debat públic, en el que la ciutadania tindria oportunitat de conèixer de primera mà els plans que té l’Ajuntament per desprotegir este paratge natural i urbanitzar-lo”.

“Òbviament la negativa a participar en el debat demostra que els arguments de l’equip de govern per justificar esta operació són falsos i que tenen por d’afrontar un diàleg públic en el que s’evidencie que el seu objectiu no és defensar el nostre patrimoni natural, sinó posar-lo a disposició de determinats interessos particulars”, ha subratllat.

En este sentit, la portaveu local ha assegurat que “de nou tornem a demanar a l’alcaldessa, Mercedes Alonso, que deixe de perdre el temps i reconega que s’han equivocat amb les seues decisions sobre el Clot i, per tant, paralitze la modificació del PEP i done marxa enrere al pla per urbanitzar el Fondet de la Senieta”.

Mireia Mollà ha apuntat que “allò més lamentable d’esta operació de l’equip de govern no és només l’agressió a un paratge natural com el Clot de Galvany, sinó també l’opacitat amb què ha actuat l’equip de govern i les seues mentides, però des de Compromís per Elx seguirem treballant per la defensa d’este patrimoni natural”.

Compromís per Alacant

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa