Diari La Veu del País Valencià
Els alumnes valencians pendents del pagament de les beques

RedactaVeu / València

Esquerra Unida ha exigit a la consellera que establisca de manera urgent un calendari de pagament de totes les beques: les de menjador, transport i llibres.

La síndica d’EUPV, Marga Sanz. ha alertat sobre els problemes que es presentaran en l’imminent començament de curs en setembre: “Els centres i les famílies se les veuran duríssimes després d’un any sense que la conselleria haja pagat despeses de funcionament i ajudes al menjador escolar, per posar sols dos exemples”, alerta. I afegeix: “O Català compleix amb els seus deures i comença a pagar, o el principi de curs serà catastròfic”.

La parlamentària d’esquerres afirma que la consellera Català “està immersa en la seua particular creuada de carregar-se l’ensenyament públic. Sembla que no entén que els llibres i materials escolars gratuïts són un dels símbols de l’escola pública. La consellera està més interessada a seguir afavorint a la concertada i privada, en detriment de la pública. I així ho demostren les continues derivacions de fons a la privada, la concessions de beques als seus menjadors, i un llarg, trist i preocupant etcètera”.

Comparteix

Icona de pantalla completa