Diari La Veu del País Valencià
Juliol de cultura a l’Alcúdia
Seguint la tradició d’omplir les nits d’estiu amb una àmplia oferta cultural, l’Ajuntament de l’Alcúdia ha preparat una extensa programació que començà ja el passat 29 de juny amb la mostra La Ploma, de curtmetratges LGTB, que va tindre lloc a la Casa de la Cultura. També, des del dia 30 de juny i fins el 3 de juliol el Museu Obert ha portat l’obra de 47 artistes de distints àmbits als aparadors dels comerços locals.

El divendres dia 1 la Colla la Rosca i l’Escola de Tabal i Dolçaina oferiren el concert de fi de curs a la Plaça Tirant lo Blanc, en un espectacle inclòs en la campanya Retrobem la nostra música.

Els divendres 8 i 15 de juliol tindran lloc les Nits a l’Hort de Manus, amb sopar de bocata i a continuació, a les 11 de la nit, el concert de la bigband En Clau de Jazz el dia 8 i l’espectacle Conspiracions el dia 15, amb Joan Amèric i Andreu Valor.

Les entrades per a aquests espectacles es poden adquirir a la Casa de la Cultura a partir del 4 de juliol i l’aforament és limitat.
La Rosca
El 9 de juliol la Casa de la Cultura acollirà el concert de l’intercanvi musical entre les bandes juvenils d’Alginet i de la Filharmònica Alcudiana. El dia 16, al mateix espai, es celebrarà el tradicional concert extraordinari d’estiu de la Filharmònica Alcudiana, recentment guanyadora del Certamen de Bandes de València. Per últim, el 23 de juliol, també a la Casa de la Cultura, es tancarà el cicle de concerts amb l’intercanvi musical entre la Societat Musical de Benimuslem i l’Agrupació de Músics Veterans de la Ribera del Xúquer.

L’accés als concerts és gratuït.

Comparteix

Icona de pantalla completa