Diari La Veu del País Valencià
Recollida de firmes per a demanar la demolició i construcció del nou col·legi de Burjassot
RedactaVeu / Burjassot

Els tècnics de l’Ajuntament de Burjassot han trobat problemes estructurals causats per insectes que roseguen i es mengen la fusta de les bigues. Això suposa un alt risc per a l’estructura que suporta l’edifici, i per tant, un risc per a la integritat dels xiquets, mestres i altre personal del centre.

L’arquitecte municipal ha redactat un informe que així ho indica.

Segons un acord amb la Conselleria, fa anys que l’Ajuntament de Burjassot va habilitar uns terrenys, amb gran cost, al costat del col·legi, perquè es pogueren instal·lar provisionalment aules prefabricades per a seguir amb l’activitat docent mentre es procedia amb l’ensulsiada i construcció del nou col·legi.

L’Ajuntament de Burjassot també va reservar una partida pressupostària per a la demolició de l’edifici adjacent al col·legi (un antic asil), per a facilitar la construcció del nou centre que ocuparia tots dos solars.

També sembla ser, que el Banc Europeu d’Inversió va dotar la Conselleria d’Educació d’uns fons per a la construcció de diversos col·legis al País Valencià, entre d’altres, el Sant Joan de Ribera, però no s’han realitzat.

Davant el risc per als xiquets, mestres i altres persones del Col·legi Sant Joan de Ribera de Burjassot, sol·liciten (recollida de firmes) que es construïsca ja el nou col·legi, tal com està projectat, i no admeten arranjaments parcials perquè no solucionaran el problema de mal estat de l’edifici (per aquests problemes hi ha projecte d’un nou centre), i a més, signifiquen una gran despesa de diners públics per a una solució parcial i provisional.

Comparteix

Icona de pantalla completa