Diari La Veu del País Valencià
Alacant – Compromís insta a Alonso a celebrar una audiència ciutadana
Compromís insta a Alonso a celebrar una audiència ciutadana per debatre els temes més transcendentals

La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha instat a l’alcaldessa d’Elx, Mercedes Alonso, “a convocar una audiència ciutadana en la que l’Ajuntament presente els assumptes més destacats del municipi per a que siguen debatuts amb els veïns i veïnes i on siguen recollides les seues crítiques i propostes”.

Mollà ha explicat que “este dret amb què compta la ciutadania d’Elx està reconegut en el reglament orgànic de participació ciutadana, que en el seu article 15 regula que esta audiència, espai reservat a la presentació pública de qüestions especialment significatives per a l’acció municipal, serà convocada per l’Alcaldia al menys una vegada a l’any”.

La portaveu local ha lamentat que “com era d’esperar, Mercedes Alonso no ha convocat esta audiència ciutadana en els tres anys que porta governant, un fet que malauradament no és sorprenent si tenim en compte que ignora sistemàticament el reglament de participació ciutadania i fins i tot elimina eines com els pressupostos participatius”.

A més, Mireia Mollà ha destacat que “des de Compromís per Elx també hem sol·licitat mesures com la celebració de plens on l’ordre del dia estiga fixat per la ciutadania, una altra iniciativa que l’equip de govern ha ignorat”.

En este sentit, la portaveu local ha afirmat que “esperem que en esta ocasió l’alcaldessa atenga la nostra petició, ja que no hi ha raons per a negar la participació ciutadana, una actitud que només es pot entendre si és que l’equip de govern té alguna cosa a amagar o té por a debatre les seues polítiques amb la ciutadania”.

Compromís per Alacant

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa