Diari La Veu del País Valencià
Cal desemmascarar els alcaldes de la Marina Alta
Cal desemmascarar els alcaldes de la Marina Alta, que signen una declaració de tall institucional, i els seus partits (PP-PSOE) al congrés, fan tot el contrari quan els toca governar.
La xarxa d’alcaldes de la Marina Alta, va signar una declaració institucional per a defensar el “NO” a les prospeccions petrolíferes a les costes valencianes, mentre que els seus partits quan els toca governar allà on realment es prenen les decisions, voten tot el contrari.

La setmana passada vam poder vorer en la premsa que els alcaldes d’Ondara, Beniarbeig i Els Poblets, els tres del PP, havien signat la declaració institucional de la xarxa d’alcaldes de la Marina Alta. Una declaració que suposa una llavada de cara i un doble joc al què està jugant el Partit Popular.

Ximo Ferrando (Ondara), Vicente Cebolla (Beniarbeig) i Jaime Ivars (Els Poblets), com la pràctica totalitat dels edils de la comarca, signen la declaració en contra de les prospeccions petrolíferes mentre que a Madrid, els diputats populars les defensen, pressionats pels ministres Soria (Industria) i Cañete (Medi Ambient), que alhora estan pressionats pels lobbys energètics.

Per això, creguem que tant a Ferrando com a Cebolla y Ivars, i els seus respectius equips, se’ls ha acabat el crèdit, ja que, a l’igual que la resta d’alcaldes de la comarca, declaren una voluntat que no és tinguda en compte per les seues formacions allà on realment es decideix, i on el PP ara i PSOE abans, defensen els interessos de Cairn Energy, en particular, i del lobby energètic en general.

EUPV Ondara

Comparteix

Icona de pantalla completa