L'Alcúdia contra la violència masclista

19 agost 2016 01:00h
Aquest matí l’Ajuntament de l’Alcúdia ha convocat una concentració a les 12h com a repulsa i dolor per l’assassinat de Johana a Torrevieja, que es va produir fa dos mesos però el cadàver va ser descobert despús-ahir. En la concentració han participat els tres grups polítics de l’Ajuntament de l’Alcúdia.

A l’Alcúdia aquestes concentracions es realitzen sempre que es produeix la mort d’una dona al a Comunitat Valenciana per violència de gènere, per acord del Consell Local d’Igualtat.

Una altra dona ha estat víctima mortal de violència masclista al nostre territori. L’Ajuntament de l’Alcúdia s’ha concentrat a la porta de l’Ajuntament per tal de retre homenatge a la víctima i donar suport públic a la seua família; perquè volem mostrar públicament la tolerància zero d'aquest ajuntament amb la violència masclista i per posar-nos simbòlicament i enèrgicament front a l'agressor.

3 minuts de silenci que servisquen per a reflexionar sobre aquesta injustícia contra les dones que és estructural, social i per això hem de ser tots i totes companyes de lluita.

3 minuts de silenci que cride que les volem vives, ens volem vives. Un silenci que traspasse els murs del veïnat, de les famílies, de les amistats, dels pobles. Un crit que diga que no som còmplices de violència masclista, que no mirarem cap a altre costat, que no estem del costat dels violents.


 
next