Diari La Veu del País Valencià
A Europa Compromís és Primavera Europea
Compromís es presenta a les eleccions europees del proper 25 de maig integrat a la coalició Primavera Europea. Coalició de la que formen part, a més de Compromís, partits com Equo i la Chunta Aragonesista. I al capdavant d’aquesta candidatura està Jordi Sebastià, l’actual alcalde de Burjassot.

Per tal de preparar aquestes eleccions amb garanties d’èxit, el passat dissabte 3 de maig es van reunir a Alzira representants de Compromís de la Ribera Baixa i de la Ribera Alta. Va ser una sessió de treball on es va parlar d’Europa i de la importància que tenen aquestes eleccions per als valencians i valencianes en general i per als riberencs i riberenques en particular.

Al Parlament Europeu es juga una part molt important del nostre futur. El futur de l’aigua per a la Ribera, del camp valencià i del Corredor Mediterrani es juga a Brusel·les, i per això és tan important que els valencians tinguem veu pròpia a Europa. I eixa veu és Jordi Sebastià.

Hi ha altres diputats i diputades que des de València van a Europa, i també al Parlament Espanyol. Però sembla que quan perden de vista el territori valencià, se n’obliden de la seua procedència i només recorden els partits als que serveixen. De la mateixa manera que Joan Baldoví s’ha convertit en el referent de la defensa dels interessos valencians a Madrid, també Jordi Sebastià serà la veu valenciana a Europa.

Per a fer realitat aquest objectiu cal posar-se en marxa. I a la Ribera ja hem començat amb la dita sessió de treball. Jornada que ha comptat a una molt nombrosa presència de regidores i regidors de la comarca, així com representants de orgànics de tots els col·lectius locals i comarcals. El bon ambient, la confiança i les ganes de treballar han estat la constant en aquesta sessió. El proper divendres 9 comença la campanya electoral, i a Compromís estem preparades i preparats.

Compromís Ribera Alta i Baixa

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa