Diari La Veu del País Valencià
Nomdedéu: ‘total opacitat’ del PP davant els òrgans de govern del Provincial
NOMDEDÉU EXIGIX LA CONVOCATÒRIA “IMMEDIATA” DEL CONSELL DE GOVERN DEL PROVINCIAL PER DETALLAR LES CAUSES DE FONS DE L’EIXIDA DEL DIRECTOR ECONÒMIC DE L’HOSPITAL

El portaveu de Compromís denuncia la “total opacitat” del PP davant dels òrgans de govern del Provincial i recorda que el Consell ha de reunir-se cada mes

Compromís recorda que, malgrat les reiterades exigències per escrit davant la Diputació de convocar el Consell en els terminis establerts, “Moliner ha fet oïdes sordes i no ha donat cap tipus d’explicacions”

El portaveu de Compromís advertix que, si no es convoca “ja” el Consell de Govern, “demanarà explicacions en el pròxim ple de la Diputació”.

El portaveu de Compromís en la Diputació i membre del Consell de Govern de l’Hospital Provincial de Castelló, Enric Nomdedéu, ha titlat hui de “absolutament injustificable” que els membres dels Òrgans de Govern del Provincial “hagen d’assabentar-se pels mitjans de comunicació de canvis de calat en l’organigrama de l’ens hospitalari, com ha ocorregut amb l’eixida del fins ara director econòmic, Miguel Llorens”.

Per este motiu, Nomdedéu exigix “que es convoque de forma immediata i urgent el Consell de Govern del Provincial, per a analitzar la nova situació, després de l’eixida, suposadament forçada, del que ha sigut el responsable dels comptes de l’ens hospitalari”. Nomdedéu considera que “s’han de donar explicacions detallades als membres del Consell de Govern de l’Hospital de les causes de fons de l’eixida de Llorens, més inclús després del recent intent de privatització de diversos serveis d’Oncologia i després de la incorporació de nous responsables, com la del nou gerent, Rafael Arce”.

Nomdedéu recorda que el Consell de Govern del Provincial hauria de reunir-se cada mes, segons està establert, però “de forma reiterada i sistemàtica, no es convoca este òrgan en els terminis fixats”. El portaveu de Compromís, que ha preguntat per escrit en la Diputació, “i de forma reiterada” els motius de no convocar el Consell, denuncia que “fins al moment, el president de la Diputació no ha donat cap resposta”. Nomdedéu, que va ser qui va destapar l’intent del PP de privatitzar els serveis de radiodiagnòstic del Provincial, insistix en el fet que “la falta de convocatòria del Consell de Govern del Provincial és només la punta de l’iceberg de la total opacitat en la gestió del Provincial, que des de Compromís venim denunciant”. Per això, insisteix a reclamar a Moliner que “de forma immediata convoque l’òrgan i done totes les explicacions necessàries sobre les causes de l’eixida de Llorens i sobre la situació actual i de futur de l’Hospital Provincial”.

En tot cas, davant de la possible negativa de Moliner a convocar el Consell, Nomdedeu advertix, si no se celebra la reunió, “Moliner haurà de donar compte de la situació en el pròxim ple de la Diputació, perquè li exigirem que explique tot el que està passant”.

Compromís per Castelló

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa