Diari La Veu del País Valencià
Educació publicarà el 22 de juliol el llistat d’admesos en les universitats
EFE / València

En aquests llistats apareixeran els alumnes que han superat les proves d’accés a la Universitat de la convocatòria ordinària de juny i aquells que s’han presentat a la convocatòria extraordinària de juliol, atès que aquest curs per primera vegada han participat tots en un únic procés.

Malgrat tractar-se d’un únic procés, els alumnes aprovats en les proves de juny han tingut prioritat en l’assignació de titulacions universitàries per sobre dels presentats al juliol i, com a novetat, han pogut seleccionar fins a 20 opcions de titulacions.

Els alumnes que han superat la convocatòria ordinària han pogut inscriure’s fins al 5 de juliol i els presentats a la convocatòria extraordinària podran presentar la seua sol·licitud de preinscripció universitària fins al 14 de juliol.

Després de la publicació dels llistats d’admesos, els alumnes podran matricular-se segons les dates que establisca cada universitat. L’avançament de tot el procés respecte a l’any anterior permetrà avançar l’inici de curs als primers dies de setembre. Així que tots els alumnes, tant els que han aprovat les proves d’accés en primera convocatòria com els que ho han fet en la segona, podran començar el curs al mateix temps.

A les proves ordinàries de juny es van presentar un total de 16.378 alumnes i en les proves extraordinàries de juliol es van matricular un total de 4.653 alumnes, que tindran els resultats dels seus exàmens el pròxim 18 de juliol.

Comparteix

Icona de pantalla completa