Diari La Veu del País Valencià
Xàtiva – Cal negociar amb bankia una cessió del local de jubilats de l’espanyoleto
El pspv de xàtiva insta a l’ajuntament a negociar amb bankia una cessió del local de jubilats de l’espanyoleto

Reig (PSPV): “el local té un ampli potencial per a oferir un gran servei als veïns del barri del Nord-oest que s’aconseguiria amb poca inversió”

El PSPV de Xàtiva ha instat a l’ajuntament de la ciutat a que negocie amb la Fundació Bancaixa la cessió del centre social de jubilats ‘l’Espanyoleto’. El grup municipal ha registrat d’aquesta manera una moció perquè l’el govern municipal tramite la cessió d’aquest local que té “un ampli potencial per a oferir un gran servei als veïns del barri del Nord-oest”, segons afirma el regidor Ignacio Reig.

Reig recorda que la Diputació de València va anunciar en 2011 que anava a aconseguir el local, fet que finalment no s’ha produït. Ara Bankia trau a la venda un enorme local d’1.000 metres quadrats “que té difícil eixida donada la conjuntura immobiliària”. El regidor socialista ha lamentat que “si Rus dedicara la desena part dels diners que va a malgastar a l’absurda carretera Plaza Major-Hospital Lluís Alcanyís a pagar un lloguer social i remodelar aquest local, la ciutat de Xàtiva obtindria un centre social que podria oferir múltiples serveis a joves i majors i crear entre deu i dotze llocs de treball estables”. No obstant açò ha ironitzat afirmant que este no és el tipus d’idees que tenen Rus ni el PP perquè “açò no deixa diners a les empreses dels amics, ni permet sucosos i abundants sobrecostos”.

El local, situat entre el carrer Abú Masaifa i la plaça Poetes Xativins, podria ampliar els seus serveis amb una biblioteca o una sala d’estudi per a joves “amb una inversió molt limitada” segons el regidor socialista, millorant la qualitat de vida d’un barri molt poblat de Xàtiva.

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa