El millor putxero valencià de 2016 és el del restaurant Miguel y Juani de l’Alcúdia

11 octubre 2016 01:00h
Paco Rodríguez, el fill de Miguel i de Juani, s’ha endut també el segon premi de Postres de Kaki. El primer del Kaki ha sigut per al Restaurant El Racó, de Meliana, que participava per primera vegada al concurs.

Enguany han sigut 18 els restauradors que competien al concurs en la seua novena edició, entre ells alguns que participaven per primera vegada, com ara Tabick, de Llombai; Llopis, se Sueca, i l’Albereda i La Fragua, de València. Els altres 15 havien participat en diferents edicions del concurs abans d’ara. N’hi ha, fins i tot, que vénen tots els anys “perquè en este concurs és en el que millor es tracta als restauradors, ens fan sentir molt bé des que arribem fins que ens n’anem, i això és molt d’agrair” ens deia un dels més veterans.

El jurat ha estat composat per Juan Carlos Galbis, que exerceix de president, Fausto Clemente, fill, que s’estrenava enguany com a jurat, Pere Gómez, propietari del restaurant l’Oncle Pere de l’Alcúdia, Pilar Lozano, històrica de la restauració a València al fron del seu restaurant La Riuà, Alex Aparicio, de l’AECC i a societat gastronòmiga “Lo figatelll” de València i el polifacètic Tonino Guitián, guionista-periodista-escriptor-actor a qui han pogut vore a la televisió en programes com ara “Vamos a cocinar”, amb el cuiner José Andrés o  “Un país para comérselo”, amb Imanol Arias i Juan Echanove.
 

Els premis d’esta 9a edició han sigut:

3r premi de postres de Kaki de la Ribera: PICANTERRA, Cullera
2n premi de postres de Kaki de la Ribera: MIGUEL Y JUANI, l’Alcúdia
1r premi de postres de Kaki de la Ribera: EL RACÓ, Meliana
 
3r premi Putxero Valencià: CHEF AMADEO, Platja de Gandia
2n premi Putxero Valencià: GAMBRINUS, Siete Aguas
1r premi Putxero Valencià: MIGUELY JUANI, l’Alcúdia
 

 
next