Diari La Veu del País Valencià
EU presenta una PNLL que insta Bonig a retornar a Castedo l’expedient del PGOU d’Alacant

RedactaVeu / Alacant.

La diputada autonòmica d’EUPV ha registrat una proposició no de llei en Les Corts Valencianes instant la Conselleria d’Infraestructures a retornar a l’Ajuntament d’Alacant l’expedient del PGOU o a suspendre’l amb caràcter cautelar, mentre el TSJ instruïsca les diligències prèvies relatives a presumptes conductes delictives relacionades amb la redacció i tramitació municipal de l’esmentat Pla General.

López Barceló ha explicat que aquesta és l’única via perquè Alacant “compte amb un PGOU lliure de tota sospita judicial”.

La parlamentària autonòmica ha demanat que, si no s’aprova la PNLL, almenys que se “suspenga cautelarment la tramitació mentre es resol judicialment la peça de Brugal de la presumpta manipulació en la redacció del PGOU”.

La diputada ha recordat les “greus sospites de corrupció i la presumpta manipulació de la redacció del PGOU que s’investiga en el marc del cas Brugal” així com la sentència del TSJ que declara “insostenible” el Pla Rabassa.

“Si la ciutat vol comptar en un termini raonable de temps amb un PGOU lliure de tota sospita judicial, sense les previsions de l’anul·lat Pla Rabassa i tenint en compte criteris de sostenibilitat, participació i transparència, cal començar a treballar des de ja al marge del Pla investigat, que està viciat en el seu origen”, conclou la diputada autonòmica.

Comparteix

Icona de pantalla completa