Diari La Veu del País Valencià
EU demana a Fabra que prenga “mesures urgents” respecte Serafín Castellano

RedactaVeu / València.

El portaveu adjunt d’EUPV, Lluís Torró, ha declarat que resulta “incomprensible i inadmissible” el silenci de Serafín Castellano respecte l’afer Taroncher, una vegada que l’assumpte ha arribat al Jutjat.

“Els contractes i les relacions entre les seues conselleries i l’empresa hi estan”, ha afirmat Torró qui ha recordat que “la mateixa Conselleria de Sanitat, suposem que per error, ens va donar una part d’eixa informació perquè la resta de conselleries no ens l’han donada”.

“La situació ha arribat a un punt en què no pot seguir amagant el cap baix l’ala i és necessari donar la cara públicament i explicar què és el que està passant i quines relacions han tingut les conselleries de Castellano amb les empreses de Taroncher”, ha declarat el portaveu adjunt d’EUPV en Les Corts.

Per a Esquerra Unida “cal que Fabra obra els calaixos i ens proporcione tota la informació sobre la contractació amb la xarxa d’empreses de la família Taroncher que, fins a dia de hui, ens han estat negant sistemàticament”.

Torró també ha recordat que la formació d’esquerres va demanar al president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, que ordenara una investigació interna sobre les adjudicacions a les empreses de la família Taroncher, tal com va fer amb el cas de la cooperació.

Comparteix

Icona de pantalla completa