Diari La Veu del País Valencià
L’Alcúdia – A la venda els tiquets per a l’obra HAPPY END
HAPPY END. Hui i demà, 28 i 29 de novembre, de 9 a 1 pel matí, i de 4 a 8 de vesprada, es fiquen a la venda els tiquets per a l’obra HAPPY END, que tindrà lloc al Teatre Principal de València l’11 de desembre a les 18.00 h.

El preu de l’entrada, més autobús, és de 12 €, és a dir, a meitat del preu de cost en taquilla, i caldrà, necessàriament, traure el tiquet de reserva a la Casa de la Cultura, indicant si també fareu ús de l’autobús.

L’Ajuntament de l’Alcúdia, mitjançant la Casa de la Cultura, i la regidoria de Cultura, conjuntament amb CulturArts de la Generalitat Valenciana i l’associació d’espectadors i espectadores de teatre la Butaca, organitza un viatge a València per assistir al teatre en condicions molt avantatjoses.

Lloc: TEATRE PRINCIPAL DE VALÈNCIA.

Data: DIUMENGE 11 DE DESEMBRE DE 2016.

Hora de la funció: 6 DE LA VESPRADA. Sortida de l’autobús 16.45, des de l’Institut Els Évols.

Obra: HAPPY END (opereta musical en valencià, en tres actes), de Bertolt Brecht, amb música de Kurt Weil.

Aquest espectacle, produït per CulturArts i la Diputació de València, estarà en cartell al Teatre Principal de València des del 2 fins al 25 de desembre.

Hi haurà en escena 14 actors i música en directe, sota la direcció de Salva Bolta, i la direcció musical de Jesús Salvador “Chapi”.

Per obtenir l’entrada, caldrà prèviament haver tret i pagat el tiquet.

L’entrada s’entregarà abans de la funció.

Comparteix

Icona de pantalla completa