Diari La Veu del País Valencià
Císcar titlla un possible tripartit d’esquerres “d’anarquia valenciana d’idees radicals”
EFE / Elda

En aquest mateix sentit, ha asseverat que “els comptes del PP quadren” i que la seua formació política “no és Bárcenas, un personatge que té molts comptes, a Suïssa i davant la Justícia, però cap credibilitat”.

Després d’apuntar la possibilitat que un tripartit de formacions d’esquerra -PSPV, EU i Compromís- es presente a les pròximes eleccions autonòmiques, Císcar ha afirmat que, d’aconseguir aquests la Generalitat, “llastrarien la recuperació econòmica”.

Císcar, que ha titllat aquest possible tripartit “d’anarquia valenciana”, ha anunciat que el PP donarà a conéixer les idees radicals que aquestes formacions han plantejat en Les Corts i que estan reflectides en el diari oficial de sessions.

Amb 76.200 afiliats, el PP alacantí és la segona organització provincial en número d’afiliats, només per darrere de Madrid.

“Adéu, i molt bones, a aquells que se’n van del partit. Volem persones compromeses i que defensen tots els dies els postulats del PP”, ha afegit Císcar.

En la seua intervenció, Floriano, ha dit que la seua formació, “el partit més transparent del panorama polític, té una única comptabilitat, auditada i en mans de l’opinió pública”.

“No s’està investigant la comptabilitat del PP ni la dels seus dirigents”, ha afegit el número tres del Partit Popular, qui ha subratllat que van ser uns altres -en al·lusió a Bárcenas- els qui van muntar un sistema per a enriquir-se, “però per a enriquir-se ells”.

Comparteix

Icona de pantalla completa