Diari La Veu del País Valencià
Debat televisat de l’únic ontinyentí integrat a les llistes electorals
VICENT XAVIER VILA: “EL PARLAMENT EUROPEU HA DE DEIXAR D’ESTAR PASSIU FRONT ELS PATIMENTS DE LA CIUTADANIA”

L’únic ontinyentí integrat a les llistes electorals al Parlament Europeu presenta les propostes de Compromís-Primavera Europea en un debat televisat

“El Parlament Europeu ha de deixar d’estar passiu front els patiments de la ciutadania, i per a fer-ho són necessàries altres formes de fer política”. L’únic ontinyentí integrat a les llistes electorals al Parlament Europeu, Vicent Xavier Vila, s’expressava en estos termes al debat televisat esta setmana per MK Localia amb motiu de les eleccions europees, al qual presenta les propostes de Compromís-Primavera Europea a uns comicis “als que no es podem permetre el luxe de no donar importància, perquè del que es decideix a Europa depèn el nostre futur”, assenyalava.

Vila exposava que “volem una Europa que rescate les persones abans que als bancs, una Europa de les persones i no dels mercats. Una Europa cimentada en un nou model basa en l’economia verda, social, sostenible i del bé comú. Cal que es faça una auditoria del deute perquè la crisi la paguen els culpables. S’ha d’acabar amb la corrupció i fomentar l’ocupació, perquè volem que els nostres joves tinguen futur a la seua terra sense haver d’eixir del seu País. Des de COMPROMÍS-PRIMAVERA VERDA defensem una Europa dels Pobles i de les persones que puguen decidir en llibertat el seu futur”.

El integrant de la candidatura mostrava l’optimisme de la coalició per portar al Parlament Europeu, “altres formes de fer política que facen tot açò possible, unes formes de la gent del carrer, de la gent normal que està patint els efectes devastadors d’una crisi de la qual no són culpables. Mantenint al front a la dreta que representen Àngela Merkel, Mariano Rajoy i Arias Cañete Europa va a seguir tendint a la desigualtat i a enriquir a una minoria a costa de la majoria, i això no ho devem permetre més”.

Compromís per la Vall d’Albaida

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa