Diari La Veu del País Valencià
Cal que els eurodiputats valencians voten en clau valenciana a Europa
Sebastià assegura que animarà als eurodiputats valencians perquè voten en clau valenciana a Europa

El cap de llista de Primavera Europea, Jordi Sebastià (Compromís), va continuar ahir la ruta de campanya per Vila-real i per Sagunt, on va explicar tant pel carrer, en acte públic i als mitjans locals el projecte de la coalició que encapçala Compromís.

A Vila-real, Sebastià, acompanyat també per la candidata Mònica Àlvaro, va intercanviar opinions amb sindicats, com UGT i CCOO i també amb representants de la Unió de Llauradors. Després de fer una visita al mercat i atendre als mitjans de comunicació locals, Sebastià ha dinat amb un nombrós grup de militants i simpatitzants de Vila-real.

A Sagunt, Sebastià es va reunir primer amb els mitjans de comunicació i veïns del Port de Sagunt i a les 19.30 hores va participar en un acte públic, on va explicar les línies bàsiques de Primavera Europea i també on el cap de llista de Compromís va explicar que farà un marcatge dels eurodiputats valencians. Sebastià va recordar que González Pons, “va dir fa poc que primer era valencià i després del PP, i per això el buscaré, a vore què vota quan parlem de fracking, de prospeccions, de respecte a les llengües minoritàries, de televisions públiques, de polítiques agràries o del corredor mediterrani. A ell i a uns altres els recordaré la seua condició de valencians i valencianes a l’hora de votar i de defensar els interessos del poble valencià, que és el que pense fer a Europa”, segons ha declarat Sebastià.

Compromís per Sagunt

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa