Diari La Veu del País Valencià
Per una Europa de les persones
Compromís per Benicàssim aposta per una Europa de les persones.

Amb la realització d’un acte electoral a Benicàssim a les 20.00h en la Casa de la Cultura del municipi, el divendres dia 16.

La membre de Compromís, en la llista de Primavera Europea, Reis Gallego, participarà aquest divendres 16 de Maig, en Benicàssim a les 20.00h, en un acte obert organitzat pel col·lectiu local de Compromís, en el qual repassarà des de la seua joventut, els anhels vitals d’una generació preparada i que busca solucions al drama de l’atur juvenil, per a no ser condemnats a la diàspora.

La candidata, estarà acompanyada pel portaveu de Compromís per Benicàssim, Pau Ferrando i pel responsable de les polítiques sectorials de la coalició a nivell municipal, Joan Bonet, els quals exposaran les necessitats i demandes que la ciutadania local vol fer arribar al Parlament Europeu.

L’acte, que tindrà lloc en la Casa de la Cultura de Benicàssim, servirà per donar a conèixer als ciutadans, el programa de la coalició Primavera Europea, basat fonamentalment en la construcció d’una Europa de les persones, front a una Europa de la troika, cada vegada més desigual i insostenible. Des de la solidaritat, la democràcia i la sostenibilitat, els europeus podrem consensuar un nou horitzó de vida digna i responsable.

Per finalitzar es realitzarà un sopar amb la candidata, Reis Gallego, i on els militants i simpatitzants de la coalició Compromís, que així el desitgen, podran participar lliurement.

Compromís per Benicàssim

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa