Diari La Veu del País Valencià
Quatre joves de Compromís seran jutjats hui per alterar l’ordre públic
EFE / Elx

Aquestes quatre persones, que estaran assistides en el judici per la diputada de Compromís i advocada Mònica Oltra, ja van comparéixer davant el jutjat de guàrdia d’Elx, l’octubre del passat any.

Els fets van tenir lloc el juny de 2012 quan un grup de persones, entre elles els quatre membres de Compromís, es van manifestar davant una sucursal de Bankia a Crevillent.

Segons va afirmar Oltra en la primera compareixença judicial d’aquestes quatre persones, la manifestació va ser pacífica.

Encara que els ara acusats “només van tractar de lliurar un escrit” al responsable de la sucursal bancària durant la manifestació, un agent de la Guàrdia Civil va elevar una denúncia contra ells per “una suposada pertorbació de l’ordre públic”, va explicar llavors Oltra.

Compromís ha convocat una concentració demà al matí davant els jutjats il·licitans per a mostrar el seu suport als companys, ja que la formació política considera que “es tracta d’un judici polític en el qual se cerca criminalitzar aquells que denuncien els abusos comesos pels bancs”.

Comparteix

Icona de pantalla completa