Diari La Veu del País Valencià
La lentitud en l’aplicació del Pla d’ocupació pot fer-lo inaplicable
Fdez: “La lentitud en l’aplicació del Pla d’ocupació pot fer-lo inaplicable”

La voluntat de realitzar dos blocs pot ser inaplicable pel retràs en les converses

Coalició Compromís ha denunciat aquest matí en la comissió d’hisenda que el retràs en les converses per aprovar el Pla d’Ocupació pot fer perillar l’aplicabilitat del mateix.

“El PP, amb un clar afany electoralista, està intentant retardar al màxim l’aplicació del pla d’ocupació” afirma Francesc Fernández “el govern oblida els objectius amb els que es presentà aquest pla i les dos convocatòries que pretenien fer-se, bé per generar excedents, com l’any anterior, bé pensant en les pròximes eleccions de 2015”.

Si no s’aprova el Pla d’Ocupació de forma imminent, els diferents departaments de l’Ajuntament no poden iniciar els treballs de selecció i contractació i tornem a estar en unes dades, com l’any anterior que acumularen tot el treball en l’últim trimestre de l’any, amb la qual cosa, la voluntat de realitzar dos bloc de contractació de 3 i 3 mesos no serà possible, segons fonts nacionalistes.

Aquest matí s’han donat a conèixer la proposta del PP per a la destinació dels recursos de contractació indirecta, sorprenentment i malgrat la polèmica judicial en les que es veuen immerses, continuen havent partides d’inversió per a la Gerència “en volta d’aplicar un principi de responsabilitat i prudència el PP fa oïdes sordes als pronunciaments judicials i continua desviant diners cap a propietats que no són seues, mentre que hi han bens de propietat municipal, alguns dels quals són bens protegits, que es troben en un estat d’abandonament i ruïna inacceptables”. indica Fernández.

No contents amb això també s’hi destinen diners municipals per a cobrir obligacions d’altres administracions, governades pel PP, en la nostra ciutat “És intolerable com el PP legisla per retallar competències als ajuntaments, i al mateix temps el propi ajuntament de Sagunt destina recursos propis per cobrir les vergonyes de manca de finançament de l’Estat i la Conselleria en aquesta ciutat, totes dues administracions amb el PP al govern. Estem perdent uns recursos que ens corresponen i deuríem reclamar de forma enèrgica” conclou Fernández.

Compromís per Sagunt

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa