Diari La Veu del País Valencià
Èxit de la IV Exhibició de Motos Clàssiques en Moviment de l’Alcúdia
La IV Exhibició de Motos Clàssiques en Moviment de l’Alcúdia, amb motos de competició de diferents cilindrades de les dècades de 1970 i 1980 va ser tot un èxit de pilots i de públic. Amalio Pérez i els amics dels club local havien organitzat un gran esdeveniment al voltant del merescut homenatge a Joaquim Alós, el Gat.

Les motos, en diferents curses (80, 125 i 250 cc), van exhibir-se en un circuit urbà al voltant del Parc de la Segona República, perfectament preparat per l’Ajuntament i vigilat per la Policia Local, que va fer un gran desplegament.

No es tractava vore qui quedava primer, però cap pilot volia ser l’últim i les curses van tindre gran emoció entre el soroll dels motors i l’olor de la benzina.

Joaquim Alós, el Gat, va vore com pilots que en el seu dia competirem amb ell, com Vicent Juanes, el Petit, o Bernardo Gorba, el Catxo, tornaven a disputar-li la cursa.

A més, va comptar amb les dos persones que van ser els seus mecànics, un d’ells el gran constructor local de motos, Paco ‘Pula’; van acudir molts amics de Joaquim Alós i molts veïns i veïnes de l’Alcúdia.
Un dia rodó, completat amb tota una sèrie de carpes, entre les quals es trobava la des esmorzars populars, atesa per col.laboradors de la matinal, la carpa més concorreguda.

Una gran festa de les motos clàssiques i un mític corredor local, el Gat, justament reconegut.

Fotos de David Pascual.

Comparteix

Icona de pantalla completa