Diari La Veu del País Valencià
Lamentables fets ocorreguts a Llíria
L’OPOSICIÓ DE LLÍRIA LAMENTA ELS FETS OCORREGUTS EL DIA DE LA ROMERIA DE SANT VICENT

Els grups del PSPV-PSOE-COMROMÍS-MOVE-EUPV presenten una moció al Ple (que també va ser aprovada pel PP) on lamenten les conductes incíviques i fora de la Llei, ocorregudes el dia de Sant Vicent.

Igualment reclamen fórmules d’oci i participació dels joves de la localitat en dies tan assenyalats com aquest. Davant d’una prohibició hi ha que haver primer una comunicació i un enteniment per totes les parts.

Els grups de PSPV-PSOE, COMPROMÍS, MOVE i EUPV de l’ajuntament de Llíria, mitjançant una moció presentada al Ple de l’ajuntament, varen mostrar el seu compromís amb el respecte a les tradicions de la localitat dins d’un marc de civisme i tolerància.

Lamentant els fets ocorreguts en la zona del Carrer La Venta el dia 28 d’abril al pas de la Romeria de Sant Vicent.

En eixa línia, els grups de l’oposició mostraren el seu rebuig a qualsevol acte que atempte contra la seguretat de les persones i donen tot el suport al compliment de la Llei i el respecte al dret de la llibertat d’expressió i de manifestació pública en totes les seues formes i expressions. Ja que no es poden tindre actuacions fora de la legalitat que siguen punibles administrativa o penalment, com tampoc es pot privar a la ciutadania d’expressar el seu malestar davant decisions unilaterals preses per part de l’alcalde o l’ajuntament de Llíria (sempre des del respecte i el civisme).

Igualment, el grups municipals del PSPV-PSOE, COMPROMÍS, MOVE i EUPV de l’ajuntament, es comprometeren en adoptar per consens totes aquelles mesures que servisquen en un futur per garantir amb total normalitat i dins del marc legal, el correcte desenvolupament de tots aquells actes festius que es celebren en commemoracions locals.

A més, es va proposar que l’ajuntament de Llíria treballe de cara a propers anys, per arbitrar fórmules d’oci i participació de la joventut local i la ciutadania en general dins les festes del poble, així com en altres esdeveniments festius en els que col·labore el consistori. Estes propostes e iniciatives varen ser aprovades per unanimitat de tots els grups de l’ajuntament de Llíria, inclòs el PP.

PSPV-PSOE-COMROMÍS-MOVE-EUPV de LLIRIA

Comparteix

Icona de pantalla completa