Cal fer una recepció al C.F. Llíria

16 maig 2014 01:00h
COMPROMÍS PROPOSA FER UNA RECEPCIÓ AL C.F. LLÍRIA PEL SEU ASCENS A PREFERENT”

La recepció que va ser proposada al plenari d'ahir per la regidora de Compromís, Vallivana Murgui, serà celebrada el proper dilluns dia 19 a Ca la Vila.

El darrer diumenge, el C.F. Llíria s'assegurava l'ascens a la màxima categoria regional per la via directa. Doncs el gol que l'equip del Canó va marcar al Racing de Paterna al minut 15, els posicionava com a primer equip de Primera Regional i els permetrà jugar la pròxima temporada a Preferent.

Des del club consideren que el secret d'aquesta temporada tan brillant, que qualifiquen de “perfecta”, ha sigut “la gran família que s'ha format amb ganes de treballar dirigit per un entrenador amb les idees ben clares” que els ha fet jugar a un futbol alegre i vistos. A més cal destacar la continuïtat d'una bona base de jugadors veterans i de la casa com Julio Almero, Alberto Hernandéz, Rafa Fabra , Bernat Adrià (incorporat de nou a mitat de temporada) o Carlos Navarro, autor del gol que els donava l'ascens.

Des del col·lectiu Compromís per Llíria entenem que s'ha de reconèixer l'esforç dels nostres jugadors, que invertint el seu temps i la seu il·lusió d'una manera desinteressada, han fet arribar al C.F. Llíria al lloc més alt del tauler. Un vertader exemple del original esperit de l'esport i del treball en equip.

Compromís per Llíria

photo
 
next