Diari La Veu del País Valencià
Polítiques europees contra la discriminació LGTBI
Marina Albiol apel•la per les polítiques europees contra la discriminació LGTBI

La candidata participa en la concentració amb motiu del Dia contra la LGTBIfòbia

La candidata d’EUPV al Parlament Europeu, Marina Albiol, ha participat en la concentració convocada a la Plaça de l’Ajuntament de València, per l’Àrea de Diversitat d’EUPV –ALEAS- i els joves de la formació d’esquerres, amb motiu del Dia nternacional contra la LGTBIfòbia. Albiol ha anunciat que des del Parlament Europeu treballarà “per construir una Europa de la igualtat, on també les persones del col•lectiu LGTBI tinguen garantits tots els seus drets, i perquè aquesta igualtat i aquesta lluita contra la discriminació siga en l’estat espanyol i també en altres països d’Europa en els què estan plantejant-se polítiques discriminatòries i limitar els drets d’aquestes persones”.

La candidata considera “imprescindible que el Parlament Europeu legisle per a tota Europa per la igualtat i en contra de la discriminació. Ens preocupa el recolzament de la ultradreta i de les jerarquies eclesiàstiques en països que neguen sistemàticament la plena equiparació legal i social”.

Albiol aposta per la posada en marxa de campanyes de promoció i informació ciutadana des del Parlament Europeu per lluitar contra LGTBIfòbia, així com d’iniciatives legislatives.

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa