Marga Sanz diu que Bellver està actuant “com un triler”

La síndica d’EUPV lamenta que el portaveu popular no vulga fer públiques les declaracions de la renda
17 juliol 2013 01:00h
RedactaVeu / València
 
Marga Sanz, síndica d’EUPV, aclareix una vegada més que Esquerra Unida proposà que s’establira un control i revisió per part de la Cambra autonòmica de les declaracions de béns, activitats i rendes presentades en Les Corts -ja siga en la comissió de l’Estatut del Diputat o per part dels serveis jurídics-, “amb l’objectiu que no s’ocultara la informació i que la que apareguera fóra verificada com a correcta i completa. Ha estat el PP qui s’ha negat a aquest control i va suggerir que la revisió anara a càrrec d’Hisenda”, subratlla.
 
Sanz acusa el PP “de fer tots els possibles per no traure les declaracions, o per intentar traure-les molt cercenades. És increïble assistir a les mentides de Bellver que ens atribueix a nosaltres propostes que va fer ell, com és que la revisió vinga d’Hisenda i no de Les Corts”, recalca.
 
Esquerra Unida adverteix de nou: “La nostra proposta és similar a la de Castella-La Manxa, i sembla que al PP no li interessa. Advertim que si en setembre no obtenim una resposta afirmativa portarem una proposta per a la reforma del reglament al ple i allí el PP haurà de descarar-se i mostrar realment si està o no per la transparència i els comptes clars”.

next