Diari La Veu del País Valencià
Marga Sanz diu que Bellver està actuant “com un triler”
RedactaVeu / València

Marga Sanz, síndica d’EUPV, aclareix una vegada més que Esquerra Unida proposà que s’establira un control i revisió per part de la Cambra autonòmica de les declaracions de béns, activitats i rendes presentades en Les Corts -ja siga en la comissió de l’Estatut del Diputat o per part dels serveis jurídics-, “amb l’objectiu que no s’ocultara la informació i que la que apareguera fóra verificada com a correcta i completa. Ha estat el PP qui s’ha negat a aquest control i va suggerir que la revisió anara a càrrec d’Hisenda”, subratlla.

Sanz acusa el PP “de fer tots els possibles per no traure les declaracions, o per intentar traure-les molt cercenades. És increïble assistir a les mentides de Bellver que ens atribueix a nosaltres propostes que va fer ell, com és que la revisió vinga d’Hisenda i no de Les Corts”, recalca.

Esquerra Unida adverteix de nou: “La nostra proposta és similar a la de Castella-La Manxa, i sembla que al PP no li interessa. Advertim que si en setembre no obtenim una resposta afirmativa portarem una proposta per a la reforma del reglament al ple i allí el PP haurà de descarar-se i mostrar realment si està o no per la transparència i els comptes clars”.

Comparteix

Icona de pantalla completa