El proper dimecres 21 de maig, Podem realitzarà el seu últim acte de campanya en terres valencianes. L’acte s’ha convocat a les 20:00 de la vesprada en la Plaça de la Llibertat de Torrent .

En l’acte intervindrà Pablo Iglesias Turrión, cap de llista de Podem a les eleccions europees. Junt a ell estarà Juan Carlos Monedero, actiu col·laborador de Podem i professor en la Universitat Complutense de Madrid. Miguel Urbán, número 7 de la llista electoral, és un altre dels convidats.

D’altra banda també intervindran els valencians Sandra Mínguez, candidata en el lloc 28, professora de matemàtiques en Torrent i resident en el municipi d’Alfafar, i Miquel García, candidat en el lloc 53, professor de tecnologia en Alfafar i resident en València .

Després de l’acte hi ha previst un sopar de pa i porta per a tots aquells que ho desitgen .

Podem està sent la gran sorpresa en aquesta campanya electoral. Malgrat ser un moviment molt recent, sorgit en gener, totes les enquestes el situen ja amb representació al Parlament Europeu .

Amb un sistema d’autofinançament basat en el crowfounding, i amb la il·lusió de milers de ciutadans organitzats a través de més de 300 cercles per tot el territori espanyol, Podem ha demostrat que és possible fer política sense comptar amb grans patrocinadors, sense endeutar-se amb els bancs i sense burocràcies de partit.

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa