Diari La Veu del País Valencià
Cal una solució urgent per al solar de Jesuïtes
Compromís exigeix una solució urgent per al solar de Jesuïtes

Denuncien que el projecte porta un any paralitzat

Joan Ribó recolza el projecte provisional d’instal·lar horts urbans per als veïns

Des de Compromís han exigit a l’equip de govern una solució urgent per al solar dels Jesuïtes. Ja que ha passat un any des de que es va arribar a un acord per a la permuta d’este solar pel que ocupaven les oficines municipals a l’avinguda d’Aragó. L’equip de Barberá no ha procedit a enderrocar l’edifici municipal, primera condició necessària per a complir l’acord.

Joan Ribó, portaveu de Compromís, ha destacat que al mes de juliol es complirà un any del conveni de permuta i al mateix temps l’equador del termini fixat per les parts. En el cas que l’Ajuntament no complirà amb el conveni, suposaria unes càrregues econòmiques fortes a pagar per l’Ajuntament.

Compromís ha donat suport al projecte provisional d’instal·lar horts urbans de les associacions veïnals. Pot ser una eixida útil a un solar que duu més de vint anys sense cap utilitzaciuó. Joan Ribó ha presentat una sèrie de preguntes a l’equip de govern per a que explique la situació de l’acord de la permuta i que es posicione sobre el projecte dels horts urbans.

Joan Ribó ha declarat: “Els veïns del Botànic porten trenta anys de lluita per a aconseguir un espai públic per a tots els valencians, com és l’ampliació del Jardí Botànic. L’acord signat per l’Ajuntament i els propietaris està paralitzat, pel que exigim a Barberà a que es complisquen les condicions per par del consistori i que els veïns gasten com a horts urbans este espai que porta més de vint anys sense cap utilització”.

Compromís per València

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa