Diari La Veu del País Valencià
Joves Socialistes vol mobilitzar el vot jove
Joves Socialistes vol mobilitzar el vot jove en les universitats públiques valencianes.
-Samuel Falomir, candidat europeu, reivindica una Europa que garantisca la igualtat “enfront de la retallada en beques i pujada de taxes”
-Animen a la mobilització de la joventut valenciana perquè “sense joves, no hi haurà canvi a Europa ni en el País Valencià”
Samuel Falomir, jove candidat socialista en les eleccions europees del pròxim 25 de maig, ha visitat el campus universitari dels Tarongers en la Universitat de València, on ha informat a les i els estudiants sobre les idees i propostes socialistes per a “canviar Europa” i “solucionar els problemes dels joves europeus i valencians”.

Falomir ha reivindicat la “signatura socialista” de polítiques europees com el programa Erasmus i la Garantia Juvenil, de manera que ha plantejat la necessitat que Europa “garantisca la igualtat d’oportunitats” dels joves, per exemple, “triplicant el pressupost de la Garantia Juvenil i ampliant la cobertura de les beques Erasmus” per oferir una millor formació i oportunitats laborals a l’estudiantat europeu i valencià.

En aquest sentit, el jove candidat ha explicat que els governs del PP “només saben seguir les ordres que dicten Merkel i Juncker”, i que el canvi de model econòmic “es decideix a Brussel·les”. Per açò, Falomir ha subratllat la importància que els més joves participen en estes eleccions, ja que “som els més perjudicats” per la política d’austeritat i retallades “imposada per la dreta europea”, ha dit.

Al costat de membres de Joves Socialistes, Falomir ha dedicat el matí a repartir el programa socialista i mantenir converses amb diversos joves estudiants sobre política educativa i universitària, coneixent de primera mà les opinions dels qui s’enfronten a una pujada de taxes i retallada en el pressupost de beques per part del Consell i del Ministeri que gestiona José Ignacio Wert.

Joves Socialistes està dedicant el gruix de la seua ‘campanya jove’ per a les eleccions al Parlament Europeu a mobilitzar “un a un” el vot juvenil el pròxim 25 de maig. Una meta que l’organització pretén aconseguir, acostant-se a les universitats públiques del País Valencià per a “explicar i debatre” l’alternativa socialdemòcrata a Europa amb el estudiantat valencià.

Comparteix

Icona de pantalla completa