Diari La Veu del País Valencià
Les famílies tornaran a disposar d’ajudes per a material escolar
Enguany les famílies de Pedreguer tornaran a disposar d’ajudes per adquirir material escolar, es crea un fons municipal d’emergència.

Per segon any consecutiu, i gràcies a la bona gestió municipal durant aquests difícils anys de crisi, l’equip de govern de Pedreguer podrà oferir un Fons d’Emergència 2013 per a la compra de material escolar i llibres de text.

En aquesta ocasió, i gràcies al romanent que queda en la partida de Benestar Social, no entraran matrícules d’escoles esportives i de música; no només perquè s’ha preferit atendre primer l’ensenyament obligatori, sinó també perquè enguany no hi ha hagut demanda de matricular-se en aquestes escoles municipals per raons mèdiques, com ocorria l’any passat.

L’Ajuntament de Pedreguer ha anunciat la creació d’un fons municipal d’emergència adreçat a la compra de material escolar i llibres de text en els casos que per motius econòmics, les famílies amb alumnes empadronats a Pedreguer, estudiant en centres d’ensenyament del municipi, tinguen dificultats per a fer front a aquesta despesa.

Les sol·licituds seran tramitades pels serveis socials municipals que arreplegaran els impresos de sol·licitud i realitzaran els informes oportuns.

Les instàncies poden ser arreplegades en les oficines de l’Ajuntament de Pedreguer o en les dependències dels serveis socials municipals.

La documentació necessària per la tramitació deurà ser presentada en els següents dies i horari: mes d’octubre: dies 7, 8, 11, 21, 22, 23 i 25. Horari: de les 9:30 fins les 12:30 hores.

Des de l’equip de govern s’ha comunicat que també està estudiant-se la possibilitat d’esbrinar si hi ha casos d’estudiants universitaris que s’hagen quedat sense poder matricular-se per la retallada en beques que s’ha produït i per l’augment de la matrícula universitària. En cas de produir-se casos, es podria ampliar aquest fons, sempre que el romanent que esforçadament ha aconseguit el municipi siga suficient.

Equip de Govern

Comparteix

Icona de pantalla completa